Andre produkter

Det er ikke bare glidemiddel som bør stå høyt på menyen til par som ønsker å få det beste ut av samleie med hverandre. Leketøy, kostymer, filmer og spill er noen av ingrediensene som kan krydre og pleie et seksuelt forhold mellom to parter. Her har vi valgt ut noen produkter fra forskjellige leverandørers nettsider som skal gjøre at det seksuelle skal komme opp på et nytt nivå.

Brettspill

Kjærlighetsspillet er et spill som passer perfekt til to personer. Spillet inneholder to brikker, en terning, en kortstokk og et brett. Utøverne trekker kort etter hvert som de havner oppover i spillet – og dette er kort som beordrer deg til neste trekk…
Avsluttes (veldig) gjerne med klimaks når man kommer i mål.
Kjøp spillet her: Kondomeriet

Filmer

Om du/dere er lystne på å se nakne kropper i «aksjon» på skjermen, så har Kondomeriet nå lansert en funksjon som gjør det mulig å streame filmer mot en liten sum. Det er også muligheter for å kjøpe filmer hjem, noe som gjør at DVD-en(e) kommer rett hjem i posten.

Kjøp filmer her.


Kondomer

Dette er det eneste prevensjonsmiddelet som beskytter både mot sykdom og uønsket graviditet.

Det viktige med kondomer er å finne en som passer da alle menn er forskjellig utstyrt. Nå finnes det kondomer i alle størrelser, men det viktigste er faktisk bredden og ikke lengden på kondomet. Du trenger ikke rulle den helt ned bare den sitter godt ved roten. Den skal sitte stramt, men ikke så stramt at det er ubehagelig.

Bruke kondom kan være gøy hvis du ønsker å eksperimentere med forskjellige  typer kondomer. Hva med en kondom med riller eller knopper. Kanskje en vibratorring vil være prikken over i. Det finnes også selvlysende kondomer sånn at du ser den i mørket 🙂

 

Sexleketøy for han og henne

En gammel myte bygger på at sexleketøy er noe man gjør når man er ensom. Og det er forsåvidt greit; en dildo kan brukes som substitutt for en mannlig partner – og pornofilmer for mannens del. Men det er også sånn at sexleketøy lett kan benyttes som et forspill der man prøver ut ulike ting på hverandre. Kondomeriet har utrolig mange fine produkter i denne sjangeren, så det er bare å sjekke ut utvalget og begynne å velge & vrake.

Sexleketøy hos kondomeriet kjøpes her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *