Billig glidemiddel – komplett liste

Når du kjøper glidemiddel, så er det egentlig en del ting du kan/bør ta hensyn til. For det første er det viktig at glidemiddelet er av en

Billig glidemiddel er en fin ting. Foto: Phil Moore

viss kvalitet – slik at du ikke går på eventuelle smeller ved senere anledninger. Etter det , så er det naturligvis kun pris som gjelder. Og får du et glidemiddel som har høy kvalitet til en lav pris, så er jo selvfølgelig det den beste dealen du kan oppnå ved kjøp av glidemiddel.

Vi samlet de produktene som går under produktkategorien «Billig glidemiddel»:

Kondomeriets eget glidemiddel – kr 25

Billig og greit glidemiddel som er uten smak og særlige tilsetningsstoffer. Helt greit glidemiddel som fungerer til det et glidemiddel skal fungere som – og ikke så veldig mye mer. Kjøp det her.

Mega Melon  – kr 49

Mega Melon er et glidemiddel som, ikke så veldig overraskende, smaker og dufter av nydelig melon. Om dette er en smak/duft du kan ønske deg på et glidemiddel, så kommer du unna svært billig prismessig. Les mer og kjøp glidemiddelet her.

RFSU – Glid – kr 79

Dette glidemiddelet er det første som du kan kjøpe hos Erotikknett – en nettbutikk som har et godt utvalg av glidemidler. RFSU Glid er et helt enkelt og vannbasert glidemiddel som kan fåes kjøpt billig. Kjøp RFSU her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *