Dere to i påsken

Vi er tradisjonelle i dette landet med hytte på fjellet og lange skiturer i påsken. Der hele familien skal være med på en årlig turne til påskefjellet. Lange ferier med hele familien er ikke det beste på lang sikt for et forhold. Denne påsken bør du prioritere forholdet og takke nei til påsketur til fjellet.
Reis heller dere to på en ferie til et sted med romantikk i luften!

Finn et pent hotell eller hytte og legg dere inn der, bare du og kjæresten istedenfor en langtur til en trangbodd hytte sammen med hele familien.

Eller dere kan finne frem vin og lage god mat hjemme på kjøkkenet. Med dempet belysning, stearinlys og lav musikk for å skape den rette stemningen kan dere nyte hverandres selskap i påsken. Utpå kvelden kan dere ta en deilig dusj eller badekar, deretter kan dere ta en tur til sengen.
Hvis kjæresten liker overraskelser har du selvsagt forberedt det.

Dere kan unne dere et glidemiddel som kan brukes både som massasjeolje og for bedre glid, i sengen og ikke på skiene, hos Kondomeriet  eller kanskje et gavesett fra Erotikknett med forskjellige overraskelser. Skal dere ut å reise så har Lyst-lek perfekte reisestørrelser.

Påskefjellet og resten av familien klarer seg fint uten dere to et år!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *