Erotiske artikler kjøpes vel helst over internett

Dette er et spørsmål som faktisk er litt morsomt å finne svaret på. Kondomeriets butikker er jo over alt i landet – og det vil jo helt klart være naturlig om disse butikkene har en viss

Billig glidemiddel er en fin ting. Foto: Phil Moore

omsetning i og med at de faktisk står der de står i ganske lang tid. Så det jeg lurer på er egentlig om markedet for å kjøpe erotiske artikler på internett er i ferd med å dale. Mange mener kanskje at det ikke er like «kleint» som det en gang har vært å gå på Kondomeriet i full offentlighet og kjøpe erotiske artikler. Hvem vet?

En undersøkelse i Storbritannia viste nylig at over 70 % av alle erotiske artikler som ble kjøpt i landet, og da innefatter det også medlemsskap på erotiske nettsider, ble kjøpt over internett. Med andre ord er det under 30 % som står opp, går ut i en erotisk butikk og handler glidemiddelet sitt der. Skulle man tro disse tallene, så er ikke akkurat den britiske mannen i gata veldig fornøyd med å vise ansiktet sitt i en butikk med erotiske produkter.

Spørsmålet ligger jo selvfølgelig i om allmennheten mener at det er sosialt akseptert å gå inn på en erotisk butikk og handle masse greier i full offentlighet. Jeg tror vel egentlig at det er et syn som kommer til å være veldig forskjellig uansett hvordan samfunnet utvikler seg i fremtiden. Men nå som NRK klarer å sende programmer som «Trekant», så tror jeg også at vi absolutt er inne i en fase der man kanskje er i ferd med å bli mer åpen rundt dette med erotikk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *