Fem gode grunner til å bruke glidemiddel

Glidemiddel er for mange en selvskreven del av sengekosen, mens det for andre igjen oppleves som fjernt og noe man ikke trenger. Men selv om partneren kanskje er våt nok og man «egentlig» ikke behøver glidemiddel, så er det mange gode grunner til at man bør bruke det – og for at sexen blir bedre.

1. Fordi det er godt!

Litt ekstra glid vil for de fleste oppleves som økt nytelse, og så er det jo en bonus både for kvinnen og mannen at hun ikke behøver å være like våt som dersom man ikke hadde brukt glidemiddel. Har man virkelig behov for en kjapp en, så kan glidemiddel nærmest være en nødvendighet. Dessuten synes både de fleste menn og kvinner at sex er ekstra godt når det er virkelig god glid!

2. Glidemiddel er forholdsvis billig.

Et godt glidemiddel behøver ikke å koste skjorta, og man kan klare seg i mange måneder (avhengig av bruk) med en flaske glidemiddel til et par hundre kroner. Om man så ikke bruker glidemiddel hver dag, så er det vel alltids greit å ha litt liggende?

3. Av og til er glidemiddel høyst nødvendig …

Noen ganger må man ty til glidemiddel, og da tenker vi spesielt på analsex og andre aktiviteter der man er avhengig av god glid. Eller ved bruk av buttpluggs og ulike sexleketøy – uten bruk av glidemiddel kan være direkte farlig!

4. Glidemiddel kan brukes til massasje!

Enkelte glidemiddel har god lukt, og spesielt de silikonbaserte er gunstige dersom man vil tilby en helt uavhengig massasje – eller ta den helt ut og smøre hverandre inn med glidemiddel før man har samleie. Det er nytelse i begge deler!

5. Det gir maksimal nytelse når man er alene.

De fleste kan nok skrive under på at det er mer spennende å ha sex sammen med noen, men under onani er glidemiddel nøkkelen til maksimal nytelse. Dette gjelder både for gutter og for jenter, så uansett kjønn gjelder det å ha en flaske glidemiddel til de ensomme dagene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *