Finnes det midler for å gjøre penis større?

Mange har stilt seg dette spørsmålet. Naturlig nok. For det er et utrolig press på det å ha en stor nok penis til å utføre diverse saker og ting. Sexpresset blant befolkningen, og da spesielt den mannlige delen av befolkningen, har blitt satt på en utrolig stor prøve når det kommer til dette med å «bevise» at man har en stor nok penis. Spørsmålet er jo selvfølgelig om det finnes midler som skal gjøre penis større!

Om du husker Austin Powers-filmene med han håpløse briten, så husker du kanskje også en scene der han bruker en svensk pumpe til å pumpe opp penisen sin slik at den blir større. Slik fungerer det ikke i virkeligheten. Det du kan bruke er noe som heter Potensmiddel (sjekk linken..) som vil ha en effektiv på ereksjon, men kanskje ikke på hvor stor penis kommer til å bli. Uansett et middel som er bra å prøve for deg som ønsker å teste ut litt forskjellig.

De fleste menn er fast bestemt på å ta risikoen bare for å lykkes. For eksempel ønsker de å dominere kontrollen i tilfredshet når du har samleie med en mann eller en kvinne. Men ikke alle menn er i stand til å gi slike tilfredsstillelse, dessverre. Videre er ikke alle menn er velsignet med utmerket utstyr i sengen. Som de fleste kvinner dog velger å si:

«Det kommer ikke an på størrelsen – men hvordan du bruker den.»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *