Flere og flere bruker glidemiddel

Verdens befolkning er alltid i endring. Livsstil, jobbsituasjon, økonomi og slike ting er alltid ting som endres i det store verdensbildet. Men også på hjemmefronten er det mange ting som utvikler seg. På 1960-tallet var det knapt en sjel som hadde hørt om glidemiddel i samme kontekst som sex. Men ting har så til de grader utviklet seg – og nå er glidemiddel like naturlig å ha hjemme som kjøkkenkniver.

Glidemiddel er viktig for både han og henne. Foto: Jason L. Parks

At flere og flere bruker glidemiddel er støttende for god sex. Om man skal holde liv i et forhold, så er det viktig å fornye seg på sexfronten, noe som ofte betyr at man må piffe opp leketøysskuffen litt. Glidemiddel er et naturprodukt (ofte i hvert fall) som enkelt gir bedre stimulanse på både oral-, vaginal- og analsex.

Kjente sexologer kan knapt se for seg en verden uten glidemiddel nå. Per dags dato får du kjøpt glidemiddel med smak, forskjellige farger, dufter og også egenlagde glidemiddelvarianter som passer til folk som skal ha analsex. Uansett er det viktig å ha glidemiddelprodukter hjemme i nattbordsskuffen – du vet aldri når du får bruk for det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *