Folkets glidemiddel

Basert på mye av det jeg leser på forskjellige nettsider og hva jeg vet fra før, så har nordmenn en ganske særegen måte å opptre seksuelt på. Nordmenns sexvaner blir ofte slått stort opp i de riksdekkende avisene, men det mange glemmer er hvordan et typisk norsk glidemiddel ville sett ut. For om vi gjorde en spørreundersøkelse om glidemiddel på det norske folk, så ville nok resultatene sett ganske spesielle ut.

Vi har samlet sammen informasjon om følgende ting for å kåre «Folkets glidemiddel»:

– Hvilke produkter som er mest solgt hos de forskjellige erotiske nettbutikkene
– Artikler fra riksdekkende media
– Google-søk på diverse søkeord som kan avsløre nordmenns vaner med glidemiddel

Og det aller første vi kan bekrefte er at nordmenn generelt foretrekker glidemiddel med smak. Uansett om det skal brukes til oralsex eller ikke, så er det viktig for det norske folk at det dufter godt under sexakten. Kanskje noe å tenke på for glidemiddelprodusenter som produserer glidemiddel uten smak? Try it.

Videre er det ofte vanlig at folket kjøper glidemiddel som er en såkalt «allrounder» – det vil si at den kan brukes til all slags sex. Leketøy, analsex, oralsex og vaginal er de fire sextypene, men det finnes glidemiddel som spesialiserer seg på èn eller flere av dem. Dog finnes det også de typene som du kan bruke til alle fire – også inkludert onani.

Glidemiddel er noe de aller fleste som har sex bør prøve ut, så ikke vær sjenert – bestill deg en flaske glidemiddel i dag, så er du sikret en hyggeligere sexøkt neste gang du begir deg ut på en omgang med din partner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *