Gratis glidemiddel

Er du ung og fattig eller har andre grunner til å søke etter gratis glidemiddel på Google, så kommer du mest sannsynlig inn på denne linken. Eller i hvert fall kanskje – kommer jeg helt an på hvilke søkeord og slikt du benytter.

Full pakke. Foto: Steve Leggat

Gratis glidemiddel får ikke akkurat noe kvalitetsstempel herfra. For om man skal lage glidemiddel med så lave kostnader som man gjør når man har mulighet til å gi det ut gratis, så er det 99 % sikkert utvannet tull som minner mer om saltvann enn glidemiddel.

For dere som ble skuffet over at det er vanskelig å få tak i gratis glidemiddel, så kan jeg anbefale dere en flaske fra Kondomeriet til kun skarve 25 kroner. Du får kanskje ikke så veldig mye glidemiddel, men det er i hvert fall det nærmeste av høy kvalitet som er så godt som gratis glidemiddel.

Jeg vet at helsedirektoratet tidligere har gitt ut gratis glidemiddel, men det var nyhetssak om at dette var av så dårlig kvalitet at de måtte trekke tilbake store lagre. Kanskje du skal vurdere å betale en femtilapp eller to i stedet for å gå etter alt som er gratis?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *