Hvilket glidemiddel trenger du.

Det finnes mange typer glidemiddel på markedet, og selv om man kanskje ikke behøver et glidemiddel som er skreddersydd til enhver ulik aktivitet i senga, så er det ulike fordeler med ulike glidemiddel. Her skal vi se nærmere på hvilket glidemiddel du behøver i forskjellige situasjoner!

Glidemiddel for «vanlig» samleie

Under vaginalsex er det stort sett vann- eller silikonbasert glidemiddel som gjelder. Akkurat hva man velger her vil være smak og behag, men det er silikonbaserte glidemidler som gir den mest langvarige effekten. Dette glidemiddelet blir sittende lenge, og er perfekt for lengre stunder der man kanskje også benytter seg av sexleketøy. Vannbasert glidemiddel er et helt ordinært glidemiddel som egner seg bra for de som ikke blir våte nok, eller bare for ekstra nytelse. Silikonbasert glidemiddel kan sette flekker på laken.

Glidemiddel for analsex

Tidligere har silikonbaserte glidemidler vært «kongen på haugen» når det kommer til analsex, men nå er også mange av de vannbaserte gode alternativer. For nybegynnere anbefaler vi et glidemiddel tilpasset analsex, slik at det gjør minst mulig vondt for henne. Ønsker man et «universalt» glidemiddel så kan vanlige silikonbaserte glidemiddel også gjøre susen ved analsex.

Glidemiddel for onani

Under onani kan man fint bruke det samme glidemiddelet som man har kjøpt til bruk ved samleie, men også her er det silikonbaserte glidemidler som anbefales. Dette fordi at her fordampes ingenting under bruk, samtidig som det gir en langvarig gli. For kvinner som onanerer med sexleketøy vil et slikt glidemiddel være obligatorisk, og for den som onanerer mye anbefaler vi et glidemiddel tilpasset nettopp dette.

Glidemiddel for sexleketøy

Bruker man ofte sexleketøy som dildoer og buttpluggs – enten alene eller sammen med noen – så bør man ha et glidemiddel med tykk konsistens. Da vil man unngå at glideeffekten forsvinner over tid, samtidig som unngår at glidemiddelet blir rennende nedover dildoen. For mannen som bruker sexleketøy som plastikkvaginaer bør glidemiddelet være tynnere, slik at man unngår for mye friksjon.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *