Hvorfor trenger man glidemiddel?

Du er ikke alene om tankene om at sexlivet ditt allerede er «bra nok» sånn som det er nå. «Hvorfor skal noen pushe på meg produkter som jeg egentlig ikke trenger?«, er en gjenganger blant de som har hatt sex uten glidemiddel i en lengre eller kortere periode. Her er noen punkter til hvorfor du trenger glidemiddel.

1. Mindre sjanse for at vagina skades.

Jo bedre glid, jo bedre helse. Sånn er det ofte i sexverdenen. Veldig mange jenter og kvinner sliter med en tørr følelse i vagina etter sex, noe som ikke er til fordel for verken han eller henne. Ikke ta sjansen på at kvinnen alltid skal være kliss våt nedentil – kjøp glidemiddel!

Glidemiddel er for alle anledninger. Foto: FABI ROCHA


2. Godt til forspill

Har du noensinne hørt at man kan få glidemiddel med smak? Ikke det? Vel;  det blir vanligere og vanligere blant glidemiddelprodusentene å produsere glidemiddel med smak. Dette åpner en del nye veier for deg som ikke er så vandt til å ha oralsex. Om du påfører glidemiddel utenpå kondomen mens du suger mannen vil du slippe en del av de momentene som enkelte kvinner frykter ved oralsex.

3. Åpner for analsex

Om analsex er en variant som ønskes å bli prøvd ut, så er det 100 % nødvendig med glidemiddel. Har du ikke glidemiddel under analsex, og gud forby dette scenarioet, så vil det blir utrolig tørt, trangt og vondt – og det går mest ut over kvinnen. Smør gjerne på veldig godt med glidemiddel før en eventuell økt med analsex – less is NOT more i dette tilfellet.

4. Onani blir lettere  – og deiligere!

Det er det samme med onani som med «kjedelige» par. Du vet at det fungerer å sette på Ridskolan 5 og sette deg til rette bak PC-en før du kjører i gang. Så hvorfor endre på det?

Til både gutter og jenter; onani med glidemiddel er en helt annen opplevelse enn dere har opplevd tidligere. Greit nok at det kanskje kan bli litt mer klissete, men om du klarer deg med et par dråper, så ser jeg nesten ingen argumenter mot å bruke glidemiddel mens man onanerer.

Flere grunner enn dette trenger man vel strengt tatt ikke for å gå til innkjøp av en flaske eller fem. Om du sjekker Kondomeriets nettbutikk, så vil du også oppdage at de har mye mer på menyen enn bare glidemiddel. Kjøp full pakke med brettspill, filmer og glidemiddel, så kan du (eller dere…) se frem til noen sene kosekvelder.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *