Kjøp analkrem for å gjøre analsex lettere

Har du en drøm om analsex? I så fall er du ikke alene. Men du må huske på å ta noen forhåndsregler før du setter i gang. Det er ikke bare å «stappe den inn» slik det ofte kan være under normalt samleie i «riktig» hull.

Det anbefales at begge parter er fullstendig klar over at dette kan virke litt ubehagelig første gang for det kvinnelige kjønn. Noen ganger er det slik at kvinnen ikke kjenner så veldig mye under analsex, men det kan også hende at hun oppnår en smerte som ikke er verdt å teste ut ytterligere – og det må selvfølgelig respekteres.

Analkrem er noe som fungerer fint for deg som skal teste ut analsex. Den virker stimulerende og muskelavslappende slik at du unngår at det svir samt at du «kjenner mindre» – i hvert fall mindre smerte. Om analsex er deilig eller ikke for det kvinnelige kjønn er svært, svært subjektivt – og det finnes ikke akkurat noe fasitsvar.

Analkremen Anal Eaze er en utrolig billig og flott analkrem som fungerer perfekt til analsex. I tillegg til analkrem bør det også brukes glidemiddel – slik at du oppnår en glidefunksjon som er utrolig god. Så, til å teste ut analsex, så trenger du altså følgende:

Anal Eaze analkrem (kun kr 99,-)
Glidemiddel fra Kondomeriet (billigste, kun kr 25,-)

Kos i vei! 🙂

Én kommentar til «Kjøp analkrem for å gjøre analsex lettere»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *