Kjøp glidemiddel

Ved kjøp av glidemiddel er det en del ting du må tenke på. Still deg disse spørsmålene før du skal kjøpe glidemiddel:

1. Skal du ha silikonbasert eller vannbasert glidemiddel?
2. Ønsker du et glidemiddel med smak?
3. Hvilken størrelse ønsker du på flasken?

Grunnen til at det ikke skrives opp pris er ganske enkel; de fleste glidemidler koster sånn cirka det samme per liter. Om det kanskje er litt forskjell, så er det mest på grunn av at det er med/uten smak. Silikonbasert glidemiddel kan være i fare for å koste litt mer enn vannbasert, men dette er ikke merkbart som regel.

Foto: Thierry Ilansades

Veldig mange velger å kjøpe glidemiddel over internett av åpenbare årsaker – diskresjon, mindre flaut og effektivitet. De aller fleste nettbutikker har per dags dato utviklet seg noe enormt i å sende ut varene kjapt, og det tar ikke akkurat lange tiden å få glidemiddel sendt fra butikken etter at du har kjøpt det. Kjøp glidemiddel på internett, så får du utrolig mange fordeler som du ikke får ved å kjøpe i butikk.

Det er to store aktører som gir deg billig glidemiddel. Den ene giganten er noe vi alle har hørt om – nemlig Kondomeriet. Om du ønsker å kjøpe glidemiddel hos kondomeriet, så kommer du rett til glidemiddel-delen av nettbutikken om du trykker her.

Den andre butikken du kan kjøpe glidemiddel hos heter Erotikknett – og er en voksende aktør i glidemiddel-bransjen. Også her har du mange alternativer. Klikk her for å kjøpe glidemiddel hos Erotikknett.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *