Massasjeolje til utrolig pris

Harmoni Massasjeolje har nå blitt satt ned hos Kondomeriet til en utrolig gunstig pris. Massasjeolje kan brukes til utrolig mye – blant annet å skape en utrolig erotisk stemning på soverommet ved å utføre en nydelig massasje på din kjære.

Glidemiddel er bare noe av det du får kjøpt hos Kondomeriet. Foto: Kondomeriet

Ved annet bruk er det muligheter for å skape en erotisk stemning ved å bare ha massasjeoljen til å smøre hverandre inn (sånn de gjør på pornofilm,vet du!) og skape en utrolig glatt og fin stemning der begge kroppene kan gi hverandre en nærhet.

Tidligere har Harmoni Massasjeolje kostet kroner 158, men den er satt ned til 79 kroner på grunn av diverse årsaker. Det er i hvert fall ikke mulig for massasjeolje å gå ut på dato, så det kan ikke akkurat være det som er grunnen til prisreduksjonen. Håper at så mange som mulig tar nytte av dette utrolig flotte tilbudet! 🙂

Ved siden av Glidemiddel, så er det blant annet massasjeolje og dildoer som blir solgt hos Kondomeriet. De har et utrolig godt utvalg av diverse erotiske leketøy, så dersom du har et ønske om å piffe opp sexlivet ditt, så er dette en gyllen mulighet til å gjøre det.

Her kommer du til Kondomeriets nettbutikk!

Én kommentar til «Massasjeolje til utrolig pris»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *