Oljebasert glidemiddel

Det er mange forskjellige glidemidler på markedet, både på internett og i butikk. Oljebaserte glidemidler er et av valgene du kan ta i betraktning; det er ganske vanlig og det finnes mange forskjellige varianter å velge mellom. Oljebaserte glidemidler har mange fordeler, men også noen ulemper du må passe på, så du bør se på disse punktene før du velger hvilket glidemiddel du vil bruke.

 

Fordeler

 

• Oljebaserte glidemidler nå til dags har en tendens til å ha naturlige ingredienser slik som sheasmør og solsikkeolje, det betyr at du ikke utsetter dine private deler for kjemikalier! Organiske ingredienser betyr også at du er snill mot miljøet og mot din kjæreste siden det er mindre sjanse for bivirkninger og reaksjoner.

 

• De kan brukes i vann uten at du trenger å være redd for at de skylles bort eller blir skadet.

 

• De kan brukes med mange sexleketøy uten å skade leken. Men les merkelappen på både leken og på oljen for å være på den sikre siden; noen leker er mer sensitive enn andre.

 

• De kan brukes på NOEN kondomer; pass på å les merkelappen og bruk kondomer laget av plastikk og ikke lateks.

 

• De gode legger til nytelse i stedet for fjerne den ved at den er myk, varm og ikke klebrig!

 

Ulemper

 

• Lateks kondomer og oljebaserte glidemidler passer ikke sammen. Aldri bruk oljeglidemidler med lateks siden det vil svekke latekskondomet og det kan føre til uhell! Bruk aldri oljeglidemidler dersom partneren din bruker fødselskontroller av lateks slik som svamper eller membraner.

 

• Billige oljeglidemidler er klebrig og glippete i stedet for at den er myk, så vær sikker på at du kjøper riktig.

 

• Pass på hvilke sexleker du bruker i og med at noen leker kan fort bli ødelagte.

 

• Vær veldig oppmerksom på allergi. Selv om bruken av naturlige ingredienser gjør oljebaserte glidemidler mer hypoallergene, så kan du fortsatt få en reaksjon. Hvis du er i tvil, prøv det først på en del av kroppen som er beskyttet med hud.

 

• Oljebaserte glidemidler må vaskes av når du er ferdig, for den kan skape et hardt belegg i vagina som kan lede til bakterier og infeksjoner.

 

Oljebaserte glidemidler er mer brukt til å masturbere, men så lenge du er forsiktig og passer på hva slags utstyr du bruker, burde det være trygt å bruke denne formen for glidemiddel under hvilken som helst sex.

Populariteten av oljebaserte glidemidler er høy siden det gir sex en bedre følelse. Så lenge du leser og følger instruksjonene, kan du bruke oljebaserte glidemidler uten å bekymre seg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *