Tips til erotiske produkter

Har du et ønske om å krydre hverdagen litt med diverse erotiske produkter? I så fall har du kommet til rett sted. Vi har laget en guide til deg som ønsker å piffe opp sexlivet med litt produkter, og velger hovedsakelig produkter fra de to største og beste nettbutikkene som finnes på internett – Kondomeriet og Erotikknett.

Kondomeriet med stort utsalg. Foto: johnyberg


1. Dildo.
Dildo er den mest klassiske interiøren du kan inneha på en kvinnes soverom. Dette kan brukes til både samleie og «onanering», noe som gjør at den er ganske godt tilpasset de fleste situasjoner der man skal ha seksuell kontakt med enten en annen eller seg selv.

2. Vibrator.
Uten å trekke det for langt, så må vi nesten si at vibrator og dildo er to alen av samme meter. Men forskjellen er jo (selvfølgelig) at en vibrator er batteridrevet og gir dermed en ekstra funksjon i og med at den vibrerer. For mange er det hipp som happ om de velger å kjøpe en dildo eller vibrator, men det finnes mange som merker stor forskjell – og oppnår kun orgasme dersom det er lit mer «livlig» der nede.

3. Glidemiddel.
Det desidert mest solgte produktet hos diverse erotiske nettbutikker er jo selvfølgelig glidemiddel. Av erotiske produkter er glidemiddel det som er billigst, mest nødvendig og generelt allmenn brukt av de fleste. Et godt glidemiddel kan gi deg så utrolig mye mer enn det du tenker på.

4. Erotiske filmer.
I håp om å bli kåt, så er det naturlig at man bruker diverse hjelpemidler. For enkelte personer trenger det ikke være spesielt utfordrende, men vi vet at det er enkelte som sliter med diverse ting som gjør at de ikke blir like lett opphisset av andre. Da trenger man erotiske produkter – og spesielt erotiske filmer eller bladet kan være den rette løsningen for veldig mange.

5. Erotiske spill.
Har du sett deg lei på de vanlige brettspillene som Monopol, Gjett hvem og slikt? Da kan du få inn en ny dimensjon brettspill i huset ved å velge fra den erotiske kategorien hos Kondomeriet. Det har seg nemlig slik at innenfor kategorien erotiske produkter finner du brettspill som passer perfekt til vorspiel for to personer. Den vi anbefaler mest er et brettspill som kalles «Exploring fantasies» og er å få kjøpt til 299 kroner.

Ta et av våre tips til hjelp nå som høsten nærmer seg, så skal du raskt få se at sexlivet ditt/deres skal få endret seg ganske mye. Erotiske produkter er alfa og omega for å opprettholde et variert og morsomt sexliv som du kan være fornøyd med.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *