Ulemper med glidemiddel

For noen ting er faktisk negativt med glidemiddel. De faktum at glidemiddel gir bedre sex, enklere sex og en mye bedre opplevelse når man har sex med kondom er ikke å stikke under en stol. Men det er også noen problemer eller hindringer knyttet til bruken av glidemiddel.

Om du skal være så uheldig å få små eller store deler av glidemiddelet på lakenet, så kan det sitte på som små flekker helt til du får vasket det. Kanskje ikke noen stor grunn til å ikke bruke glidemiddel, men mange ser på flekker i lakenet som et stort problem. Et tips for å unngå dette; bruk silikonbasert glidemiddel fremfor vannbasert.

En annen ting som en del reagerer på som en ulempe ved bruk av glidemiddel er at det blir mer «oppvask» etter at man er ferdig å ha sex. Vagina må tørkes og skylles etter hver gang man har sex med en annen part, men med glidemiddel blir det ENDA våtere enn det har vært før. Godt å ha våt vagina under sexakten, men i etterkant kan det kanskje være litt kjedelig.

Dette er vel de to største ulempene ved bruk av glidemiddel. Om du skal finne på noe annet, så kan du skrive det inn i kommentarfeltet slik at jeg får redigert innlegget.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *